Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Viranşehir Belediyesi’nden Kahramanmaraş’a üçlü tarife
Viranşehir Belediyesi'nden Kahramanmaraş'a üçlü tarife

Viranşehir Belediyesi’nden Kahramanmaraş’a üçlü tarife

Viranşehir Belediye spor Erkek Voleybol Takımı, karşılaştığı Kahramanmaraş Atçılar Gençli Voleybol Takımını 3-0 mağlup etti.

Kendi evinde mücadele eden Viranşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, üstün oynadığı oyunla rakibini hiç zorlamandan 3 0 net gibi bir skorla yendi.
Maça kazanma isteğiyle başlayan takım, ilk seti 25-14 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci sette başa baş mücadele eden Viranşehir erkek voleybol takımı, bu setti 26-24 kazandı durum 2-0 oldu. Viranşehir Belediyem Erkek Voleybol spor Üçüncü seti de 25- 20 kazanarak durumu 3-0 yaptı.
Viranşehir Belediye Erkek voleybol takımı çıktığı 5 maçta 4 galibiyet bir yenilgi alarak grubunda 2 sıraya yerleşti. Maçta sonra açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediye spor Kulübü Başkanı Süleyman Çelik “iki kulvarda mücadele ediyoruz inşallah sezon sonunda her iki takımızda şampiyon oluruz bize maddi manevi desteği esirmeyen Viranşehir Belediye başkanımız Sayın Salih Ekinciye teşekkür ediyorum dedi

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan