Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Urfa’da AMATEM- ÇEMATEM hizmet vermeye başladı
Urfa’da AMATEM- ÇEMATEM hizmet vermeye başladı

Urfa’da AMATEM- ÇEMATEM hizmet vermeye başladı

(RHA AJANS/RHA) – İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Yataklı birimleriyle hizmet vermeye başlayan AMATEM, ÇEMATEM ve Rehabilitasyon merkezinde, Vali Abdullah Erin ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Kara ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Kaya ve hastane yöneticileri ile incelemelerde bulunup merkez hakkında Vali Erin'e bilgilendirme yaptılar.
İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş, Yataklı birimleriyle hizmet vermeye başlayan AMATEM, ÇEMATEM ve Rehabilitasyon merkezinde, Vali Abdullah Erin ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Kara ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başheki Dr. Ahmet Kaya ve hastane yöneticileri ile incelemelerde bulunup merkez hakkında Vali Erin'e bilgilendirme yaptılar.
Merkezin hizmete başlaması ile ilgili Sağlık Müdürü Erkuş "AMATEM, ÇEMATEM ve Rehabilitasyon Merkezimizin Şanlıurfa'ya kazandırılmasında emeği geçen Sayın Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğümüz bürokrasisi,  Valimiz Abdullah Erin,  Şanlıurfa Milletvekillerimiz, siyasilerimiz ve emeği geçen tüm herkese şükranlarımızı sunarım." dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan