Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Bakan Koca son koronavirüs verilerini açıkladı
Bakan Koca son koronavirüs verilerini açıkladı

Bakan Koca son koronavirüs verilerini açıkladı

Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, 17 Aralık Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı.
Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca, 17 Aralık Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı.
Bakan Koca Türkiye'nin günlük Kovid-19 tablosunda ilişkin yaptığı paylaşımda şu mesajı verdi:
"Bugün tespit edilen 4. 209 hastamız var. Ağır hasta sayımız uzun bir aradan sonra düştü. Aktif hasta sayısı da azalmaya devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamalar netice vermeye başladı. Bunu sürekli hale getirecek olan bizleriz. Sonuç alana kadar mücadele edelim."
Bakan Koca tarafından açıklanan tabloya göre; Türkiye'de son 24 saat içerisinde 243 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybederken vaka sayısı 27 bin 515 olarak Sağlık Bakanlığı, 17 Aralık Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu paylaştı.
UZUN BİR ARADAN SONRA İLK
Bakan Koca Türkiye'nin günlük Kovid-19 tablosunda ilişkin yaptığı paylaşımda şu mesajı verdi:
"Bugün tespit edilen 4.209 hastamız var. Ağır hasta sayımız uzun bir aradan sonra düştü. Aktif hasta sayısı da azalmaya devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamalar netice vermeye başladı. Bunu sürekli hale getirecek olan bizleriz. Sonuç alana kadar mücadele edelim."
Bakan Koca tarafından açıklanan tabloya göre; Türkiye'de son 24 saat içerisinde 243 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybederken vaka sayısı 27 bin 515 olarak belirlendi.
Türkiye'de son gün yapılan test sayısı 206 bin 102 olarak kayıtlara geçti, ağır hasta sayımız ise toplamda 5 bin 803. Son 24 saat içerisinde 30 bin 494 kişi tedavi ya da karantina sürecinin tamamlanmasının ardından iyileşti. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 1 milyon 721 bin 607'ye ulaştı..
Türkiye'de son gün yapılan test sayısı 206 bin 102 olarak kayıtlara geçti, ağır hasta sayımız ise toplamda 5 bin 803. Son 24 saat içerisinde 30 bin 494 kişi tedavi ya da karantina sürecinin tamamlanmasının ardından iyileşti. Toplam iyileşen hasta sayısı ise 1 milyon 721 bin 607'ye ulaştı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan