Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Aralarında Urfa’nın da bulunduğu 3 ilde operasyon! Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran suç örgütü çökertildi
Aralarında Urfa'nın da bulunduğu 3 ilde operasyon! Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran suç örgütü çökertildi

Aralarında Urfa’nın da bulunduğu 3 ilde operasyon! Paravan şirket kurup vatandaşları dolandıran suç örgütü çökertildi

(RHA AJANS/RHA) – Aralarında Şanlıurfa'nın da bulunduğu Kayseri merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 4'ü kadın 14 kişi adliyeye sevk edildi.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucunda 'resmi belgede sahtecilik', 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek', 'bilerek ve isteyerek örgüte yardım etmek', 'örgüte üye olmak', 'örgütlü olarak nitelikli dolandırıcılık', 'tehdit' suçlarına karışan 18 kişiyi yakalamak için düğmeye bastı.
Ekiplerce Kayseri,  Şanlıurfa ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda R.Ç., M.Ç.P., Y.D., U.K., A.Ç., N.B., Y.K., N.T.Ç., N.T., H.Y., S.A., G.Ö., K.K., T.B., N.G., M.D.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. 
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 14 kişi, Kayseri Devlet Hastanesi'nde bulunan Adli Tabiplik'te geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan