Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Urfa’da korona neden bitmiyor? İşte o sorunun cevabı!
Urfa’da korona neden bitmiyor? İşte o sorunun cevabı!

Urfa’da korona neden bitmiyor? İşte o sorunun cevabı!

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfalılar ihtiyaçlarını karşılamak için semt pazarlarının yolunu tutarken, koronavirüs önlemlerinden maskeye uyulduğu, sosyal mesafenin ise korunamadığı gözlendi
Vatandaşların fiyatların düşük olması nedeniyle daha sık tercih ettiği semt pazarları, pandemi döneminde olunmasına rağmen boş kalmıyor. Günlük giyim ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için pazarların yolunu tutan tüketiciler, kısmen önlem alarak pazardan alışveriş yapmaya devam etti.
KORONAVİRÜS BULAŞACAK İNSAN SEÇTİ
Haliliye ilçesine bağlı İpekyol Mahallesi’nde kurulan semt pazarında yaşanan görüntüler “pes” dedirtti. İğne atılsa yere düşmeyecek kadar yoğun olan ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı pazarda koronavirüs adeta bulaşacak insan seçti.
 SOSYAL MESAFE YOK OLDU
Pazara gelen bazı vatandaşlar daha rahat davranışlar sergilerken bazıları ise alışverişini hızlı biçimde tamamlayıp, ayrılıyor. Genel olarak maske takıldığı görülürken, sosyal mesafe kuralına ise dikkat edilmediği gözlendi. Oluşan tablo bazı vatandaşları tedirgin etti. Bazı vatandaşlar pazar içerisindeki kalabalığı görünce alışveriş yapmamayı tercih etti.

 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan