Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’da borç miktarı ne kadar? Kulüp şeffaf olacak mı?
Şanlıurfaspor’da borç miktarı ne kadar? Kulüp şeffaf olacak mı?

Şanlıurfaspor’da borç miktarı ne kadar? Kulüp şeffaf olacak mı?

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfaspor’da kent kamuoyu oyunculara ödenen miktarlar, taksite bağlanan oyuncu alacakları ve kulübün borç miktarını merak ediyor. Şanlıurfalı vatandaşlar kulübün şeffaf olmasını bekliyor.
Ligde aldığı skorlarla dipten çıkamayan Şanlıurfaspor adım adım 3.Lig’e ilerliyor.
BORÇ MİKTARI NEDEN AÇIKLANMIYOR?
Kongrede görevi devralan yönetim kulübü 52 milyon borç ile devralmıştı. Aradan geçen onca aya rağmen kulübün mevcut borcuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Şanlıurfalı vatandaşlar kulübün şeffaf yönetim anlayışını benimseyerek mevcut borcu açıklamasını istiyor.
BÜYÜKŞEHİR 7 MİLYON LİRA YARDIMDA BULUNMUŞTU
Kongrede görevi devralan yönetim kulübü 52 milyon borç ile devralmıştı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’de kulübe destek olmasıyla 7 milyon lira yardımda bulunmuştu.
TRANSFER YASAĞI GELELEBİLİR!
Yönetim yeni sezon öncesinde eski futbolcu alacaklarının halledildiğini söylese de durum tam tersi çıktı. Kulüp Başkanı Emin Yetim, bugün katıldığı bir programda eski oyuncu alacaklarının taksitlendirildiğini ifade etti.
Buna göre, ara transfer dönemi olan 05 Ocak-1 Şubat arasında eski oyuncuların gelen taksit miktarı olan 1,5-2 milyon arasında bir ödeme yapılması gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde transfer yasağı gelebilir.
MEVCUT YÖNETİMDEKİ YÖNETİCİLER NE KADAR YARDIMDA BULUNDU?
Kongrede görevi devralan yönetimde yer alan kişilerin Şanlıurfaspor’a miktar olarak ne kadar yardımda bulunduğu bilinmiyor. Şanlıurfasporlu vatandaşlar ise yönetimde yer alanların kulübe yaptığı yardımın açıklanmasını istiyor.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan