Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Aday sayısı 4’e kadar düştü
Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Aday sayısı 4’e kadar düştü

Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Aday sayısı 4’e kadar düştü

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler AK Parti İl Başkanlığı’na çevrildi. Yaklaşık 400 kişinin başvuru yaptığı il Başkanlığı görevi için yapılan başvurular arasında isimlerin Genel Merkez tarafından 4’e kadar düşürüldüğü öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan kongrede aday olmayacağını açıklamıştı.
YILDIZ KONGREYE KADAR GÖREVİ YÜRÜTECEK
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Aday olmayacağını açıklayan Bahattin Yıldız, Şubat ayında yapılması planlanan kongreye kadar görevi yürütecek ve daha sonrasında yeni seçilecek il başkanına görevi devredecek.
KONGRENİN ŞUBAT AYININ SONUNA KADAR YAPILMASI PLANLANIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada il kongrelerinin Şubat ayı sonuna kadar yapılmasını planladıklarını söyledi. Buna göre, farklı bir durum olmazsa Şanlıurfa AK Parti İl Kongresi’nin de Şubat ayı sonuna kadar yapılması planlanıyor.
400 KİŞİYE YAKIN BAŞVURU YAPILDI
Gözler AK Parti İl Başkanlığı’na çevrilirken, Şanlıurfa’dan yaklaşık 400 kişinin Ak Parti Genel Merkezi’ne İl Başkanlığı için başvurduğu da gelen kulis bilgileri arasında.
ADAY SAYISI 4’E KADAR DÜŞTÜ
Gözler AK Parti İl Başkanlığı’na çevrilirken, Şanlıurfa’dan yaklaşık 400 kişinin Ak Parti Genel Merkezi’ne İl Başkanlığı için başvurduğu da gelen kulis bilgileri arasında. Ancak Ak Parti Genel Merkezi’nin başvurular arasında eleme yaptığı ve aday sayısını 4’e kadar düşürdüğü öğrenildi.
İŞTE O 4 İSİM!
Ak Parti Genel Merkezi’nin başvurular arasında eleme yaptığı ve aday sayısını 4’e kadar düşürdüğü öğrenildi. Şanlıurfa kamuoyu bu 4 dört ismi merak ederken, Ruha Haber Ajansı 4 isme de ulaştı.
İşte o isimler:
1.        Ali Acar,
2.       Avukat Bekir Kan
3.       Ali İhsan Delioğlu
4.       Avukat Nihat Kılıç
 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan