Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ceylanpınar’da vahşet, sayısız köpek itlaf edildi! Ceylanpınar Belediyesi ilgili birimi sessiz!
Ceylanpınar’da vahşet, sayısız köpek itlaf edildi! Ceylanpınar Belediyesi ilgili birimi sessiz!

Ceylanpınar’da vahşet, sayısız köpek itlaf edildi! Ceylanpınar Belediyesi ilgili birimi sessiz!

(RHA AJANS/RHA) – Ceylanpınar’da bugün adeta bir vahşet yaşandı. Sayısız köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce itlaf edildi.
Ceylanpınar- Viranşehir karayolunda hayvan severlerin tepkisini çeken bir olay yaşandı.
İlçede sayısız köpek kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek itlaf edildi. Köpeklerin kim tarafından neden itlaf edildiği bilinmezken, Ceylanpınar Belediyesi’nin ilgili biriminin suskunluğu ise vatandaşları çileden çıkardı.
“BELEDİYENİN İLGİLİ BİRİMİ NE YAPMAKTADIR?”
Yaşanan vahşete bir tepki de Ceylanpınar DEVA Partisi İlçe Başkanlığı’ndan geldi. İlçe Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ceylanpınar Viranşehir karayolu kenarında sayısız köpek itlaf edilmiştir bilgisi ilçe başkanlığımıza ulaşmıştır. Belediyenin ilgili birimi ne yapmaktadır? Belediye bu işle ilgili derhal açıklama yapmalıdır? Buradan bütün hayvan severlere ve hayvan hakları savunucularına çağrımızdır gelin bu işin peşini beraber bırakmayalım” ifadeleri kullanıldı.
CUMA HUTBESİNİN KONUSU HAYVANALARI MERHAMETTİ!
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan, Bugünkü Cuma hutbesi "Hayvanlara Merhamet: Dini ve İnsani Sorumluluğumuz" konusu okunacak. Öte yandan Cuma hutbesinde okunacak "Hayvanlara Merhamet: Dini ve İnsani Sorumluluğumuz" olan hutbenin gününde böyle bir vahşetin yaşanması “pes” dedirtti.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan