Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Sahte Asker, Savcı ve Polis şebekesine operasyon: 3 tutuklama
Sahte Asker, Savcı ve Polis şebekesine operasyon: 3 tutuklama

Sahte Asker, Savcı ve Polis şebekesine operasyon: 3 tutuklama

(RHA AJANS/RHA) – Aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu telefon dolandırıcılığında Muğla, Şanlıurfa ve Mersin'deki çok sayıda adrese operasyon düzenlendi. Hakkında yakalama kararı verilen S.D, C.A, A.A, İ.H.A, H.G. ve Y.U. gözaltına alındı.
Aralarında Şanlıurfa'nın da olduğu kendilerini Asker, Savcı ve Polis olarak tanıtan ve vatandaşları yaklaşık 8 milyon lira dolandıran şebeke çökertildi.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekipleri, telefonla aradıkları vatandaşlara kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtarak örgütlü şekilde dolandırıcılık yapanların yakalanması için teknik ve fiziki olarak çalışma başlattı.Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, telefonla aradıkları vatandaşlara kendilerini polis, asker ve savcı gibi tanıtarak örgütlü şekilde dolandırıcılık yapanlara yönelik çalışma başlattı.Uzun bir çalışmanın ardından mağdurlarda "kimlik bilgilerinin FETÖ veya PKK terör örgütlerinin eline geçtiği" senaryosuyla korku ve tedirginlik oluşturdukları belirlenen şüphelilere yönelik Muğla, Şanlıurfa ve Mersin'deki çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan; S.D, C.A, A.A, İ.H.A, H.G. ve Y.U. gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.G, Y.U. ve İ.H.A.Nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.S.D, C.A, A.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan