Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Saat 16.00’da Erdoğan’la görüşecekler
Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Saat 16.00’da Erdoğan’la görüşecekler

Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler! Saat 16.00’da Erdoğan’la görüşecekler

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı için hareketli saatler yaşanıyor. Buna göre, Abdurrahman Kırıkçı’nın isminin ön plana çıktığı ifade edildi. İstanbul'a çağrılan 5 aday 16.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı 7.Olağan Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre 17 Şubat 2021 Çarşamba günü Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
Mevcut İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın aday olmayacağı kongre için hazırlıklar başladı. Kongreye, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılması bekleniyor.
AK Parti Şanlıurfa il başkanlığı için 5 isim Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için İstanbul'a çağrıldı, Erdoğan yeni il başkanı ismini bugün açıklaması bekleniyor.
İşte İstanbul'a çağrılan 5 isim.
Ali Delioğlu
Abdurrahman Kırıkçı,
Mustafa Yavuz
İbrahim Halil Kızılelma
Bekir Kan
16.00’DA ERDOĞAN MÜLAKATA ALACAK
İstanbul’a çağrılan 5 ismin saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mülakat alınacağı öğrenildi. Yapılacak mülakatın ardından ismin açıklanması bekleniyor.
KIRIKÇI ÖN PLANDA!
İstanbul’a çağrılan 5 ismin içinde AK Parti İl Yönetimi’nde yer alan ve ÖNDER Başkanı olan Abdurrahman Kırıkçı ismi diğer isimlere nazaran birkaç adım önde görünüyor.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan