Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Kırıkçı: Şanlıurfa benim memleketim
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Kırıkçı: Şanlıurfa benim memleketim

AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Kırıkçı: Şanlıurfa benim memleketim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı, “Şanlıurfa benim memleketim orada yaşayan benim insanımdır. Oradaki insanlarımız çocuklarımızdır, annelerimizdir babamızdır, kardeşimizdir. Nasıl önceden hizmet edildiyse bundan sonra da üstüne koyarak bizde devam edeceğiz. Mütevazi ve toparlayıcı olacağız” dedi.
 
( Ömer Dodanlı-Ahmet Can/Özel Haber)
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan adayları Ali Delioğlu, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Yavuz, İ. Halil Kızılelma ve Bekir Kan, İstanbul’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile görüşme gerçekleştirdi. Dolmabahçe Sarayı’nda, Kandemir’in adaylarla tek tek yaptığı görüşmenin ardından merakla beklenen isim belirlendi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla AK Parti İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı oldu.                  
KONGRE 17 ŞUBAT'TA
AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinin 17 Şubat'ta yapılması planlanıyor. Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da telekonferans yöntemiyle katılması bekleniyor.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı, adaylığın kendisine verilmesinden sonra ilk açıklamasını Ruha Haber Ajansı’na yaptı. Kırıkçı toparlayıcı olacaklarını ve şehirde her kesime ulaşacaklarını ifade etti.
“HERKESE ULAŞARAK HERKESİN KALBİNE DOKUNARAK ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Adayı Abdurrahman Kırıkçı, herkesin kalbine dokunarak çalışacaklarını belirterek, “Şanlıurfa benim memleketim orada yaşayan benim insanımdır. Oradaki insanlarımız çocuklarımızdır, annelerimizdir babamızdır, kardeşimizdir. Nasıl önceden hizmet edildiyse bundan sonra da üstüne koyarak bizde devam edeceğiz. Mütevazi ve toparlayıcı olacağız. Kendimize ve partimize yakışır şekilde siyaset yapmaya çalışacağız. Herkese ulaşarak herkesin kalbine dokunarak çalışacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin, bize bu makamın rehavetine kaptırmasın inşallah. Biz insanız insanın hamurunda hata yapmak vardır. Hata yaptığımız zaman çekinmeden söylesinler. Ben il başkanı değil Urfalıların kardeşiyim. Hatamız olduğunda söyleyin ki bu şehri hep beraber en güzel yere taşıyalım. Rabbim bizi mahcup etmesin” dedi.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan