Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor Bayrampaşa’ya bileniyor
Karaköprü Belediyespor Bayrampaşa'ya bileniyor

Karaköprü Belediyespor Bayrampaşa’ya bileniyor

(RHA AJANS/RHA) – Misli.com 3. lig ekibi Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta ikinci yarının 2.Hafta maçında çarşamba günü konuk olacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Misli.com 3. lig ekibi Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta ikinci yarının 2.Hafta maçında çarşamba günü konuk olacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Misli.com 3. lig 4. grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor ikinci yarının 2. hafta maçında çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Yoğun bir tempoda geçen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli halleri camiaya umut verdi.
Futbolcular Bayrampaşa maçına hazır çıkmak için Teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde sıkı bir çalışma gerçekleştirirken, Bayrampaşa deplsamnından puan ve puanlarla ayrılarak ligde iyi bir hava yakalamak istiyorlar.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan