Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Şanlıurfa’da Kazada ölen 3 çocuk Van’da defnedilecek
Şanlıurfa’da Kazada ölen 3 çocuk Van’da defnedilecek

Şanlıurfa’da Kazada ölen 3 çocuk Van’da defnedilecek

Şanlıurfa- Mersin'e mevsimlik tarım işçi olarak gidip memleketleri Van'a dönerken otobüs kazasında yaşamını yitiren 3 çocuğun cenazesi teslim alındı.
Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Beydoğan (Şêxsucix) Mahallesi'nden Mersin'nin Silifke ilçesine limon toplamaya giden Rojhat Altuntaş (17) ile kardeş olan Özgür Can Akbulut (17) ve Barış Akbulut (16) dönüş yolunda bindikleri özel bir firmaya ait otobüsün TIR'a çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Dün gece Mersin otogarında Diyarbakır'a ait bir firmaya 4 akrabaları ile birlikte binen 3 çocuk, iddiaya göre otobüsün kapasitesinden fazla dolu olması üzerine aracın ön kısmındaki merdivenlerde oturtuldu.
Saat 04.00'te seyir halindeki otobüs Şanlıurfa-Gaziantep otoyolunun 75'inci kilometresinde aynı yönde hareket halinde olan TIR'a çarpması sonucu 3 çocuk otobüsün ön kısmında ezilerek yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu' na kaldırılan 3 çocuğun cenazesi otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edildi. Yaşamını yitiren çocukların cenazesi yarın Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Beydoğan Mahallesi'nde defnedilecek.
Öte yandan kaza yapan otobüsün şoförünün ise hala Birecik Jandarma Karakolu'nda tutulduğu öğrenildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan