Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Şanlıurfa’daki Kontrollü normalleşmede korkutan tablo
Şanlıurfa'daki Kontrollü normalleşmede korkutan tablo

Şanlıurfa’daki Kontrollü normalleşmede korkutan tablo

(RHA AJANS/RHA)-Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından belirlenen kriterlere göre düşük riskli mavi grupta yer alan Şanlıurfa’da hafta sonu yaşanan yoğunluk korkuttu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında düşüş kaydedilen Şanlıurfa'da normalleşmenin ardından çarşıda ve şehrin işlek noktalarında kalabalıklar dikkati çekti.
Şanlıurfalıların büyük çoğunluğunun maske kuralına uyduğu görüldü. Kentin bazı noktalarında, sosyal mesafe kuralı yoğunluk nedeniyle zaman zaman ihlal edildi.
Akarbaşı Caddesi,tarihi mekanlarda ve Balıklıgöl Dergah platosunda öğlen saatlerinden itibaren yoğunluk oluştu.
Tarihi Gümrükhan Çarşısı ve Dergah Balıklıgöl platosunda adeta insan seli oluştu. Bazı Şanlıurfalılar sıcak havayı fırsat bilerek tarihi mekanları ve Balıklıgöl Dergah platosunu tercih etti.Tarihi mekanlarda ve Balıklıgöl'de yoğunluk oluşturdu.
Birçok kafe ve restoran gibi işletmelerin bulunduğu Haşimiye meydanında alınan tedbirlere rağmen yoğunluk görüldü. Aynı zamanda geçiş güzergahı olarak da kullanılan çarşıda, vatandaşların çoğunlukla maske takmasına ve kurallara özen göstermesine rağmen özellikle öğleden sonraki saatlerde oluşan yoğunluk korkuttu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan