Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Genç Sporcular Şanlıurfa’yı Uluslararası turnuvada temsil edecek
Genç Sporcular Şanlıurfa'yı Uluslararası turnuvada temsil edecek

Genç Sporcular Şanlıurfa’yı Uluslararası turnuvada temsil edecek

Türkiye’nin hızla büyüyen ve gelişen şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere sunduğu hizmetler meyvelerini vermeye devam ediyor.

GENÇ SPORCULAR ULUSLARARASI TURNUVADA ŞANLIURFA’YI TEMSİL EDECEK
Türkiye’nin hızla büyüyen ve gelişen şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere sunduğu hizmetler meyvelerini vermeye devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önem verdiği konulardan biri olan gençlerin geleceğinin doğru şekillendirilmesi için 16 gençlik merkezi ve 33 spor salonu gençlerin hizmetine sunulmuş durumda.
Gençlerin zamanlarını daha verimli kullanabilecekleri, spor yapabilecekleri, eğitici programlardan faydalanabilecekleri bu merkezlerde yetişen gençler ulusal ve uluslararası müsabakalarda Şanlıurfa’yı temsil ederek önemli başarılar elde ediyor.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu imkânlardan yararlanarak uzman eğiticiler tarafından yetiştirilen 3 sporcu 09-16 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan 8. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil edecek.
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor kulübü Sporcularından İbrahim Hakan Akgöbek, Hüseyin Subaşı ve Fatih Berşe turnuvaya katılmak üzere İstanbul’a doğru yola çıktı.
Form No: FR-045 Revizyon No: 1 Yayın Tarihi: 26.11.2007

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan