Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Şanlıurfa’da kablo hırsızlığı: 3 gözaltı
Şanlıurfa'da kablo hırsızlığı: 3 gözaltı

Şanlıurfa’da kablo hırsızlığı: 3 gözaltı

(RHA AJANS/RHA)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çeşitli tarihlerde bap, bahçe ve tarlalarda bulunan trafolarda bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çeşitli tarihlerde bap, bahçe ve tarlalarda bulunan trafolarda bakır kabloları çaldıkları iddiasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı.
Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, farklı tarihlerde bağ, bahçe ve tarlalarda özel trafolarda ve su kuyularında bakır kablolarının çalınması üzerine çalışma başlattı.
Söz konusu kabloları çaldıkları gerekçesiyle M.T, A.P. ve M.K, jandarma ekiplerinin teknik ve fiziki takipleri sonucunda düzenlediği operasyonla suç üstü yakalandı.Valilikten yapılan açıklamada, "Şanlıurfa İli Siverek ilçesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen Bağ-Bahçe ve Tarlalarda bulunan özel trafolar ile kuyulara ait bakır kabloların çalan şüphelilerin tespitine yönelik olarak Şanlıurfa İl J.K.lığının Dedektifleri olan JASAT ve Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT timlerince müşterek icra edilen 30 günlük MOBESE ve PTS. İncelemesi sonucu şüpheli araç ve şahıslar fiziki takibe alınmış ve çalınan kablolar ile beraber M.T., A.P. ve M.K. isimli şüpheliler 13.03.20121 günü suç üstü yakalanmışlardır. Şüphelilerin Siverek, Hilvan ilçeleri başta olmak üzere Şanlıurfa'nın çeşitli ilçelerinde 19 faili meçhul olayı da gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir..Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan