Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Siverek’te gölde kaybolan gençlerle ilgili gelişme! Cansız bedenlerine ulaşıldı
Siverek'te gölde kaybolan gençlerle ilgili gelişme! Cansız bedenlerine ulaşıldı

Siverek’te gölde kaybolan gençlerle ilgili gelişme! Cansız bedenlerine ulaşıldı

( RHA AJANS/RHA) -Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 17 Mart'ta balık avlamak için gölde teknenin alabora olması için gölde kaybolan iki gencin cansız bedenlerine ulaşıldı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 17 Mart'ta balık avlamak için gölde teknenin alabora olması için gölde kaybolan iki gencin cansız bedenlerine ulaşıldı.
Siverek'te sulama barajında balık tutarken kayıkları alabora olan ve gölette kaybolan 2 genç, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Adıyaman'dan bölgeye giderek arama faaliyetinde bulunan ekipler tarafından bulundu.
17 Mart 2021 günü saat 16.15 sıralarında Siverek kırsalındaki Soydan Mahallesindeki sulama göletine tekne ile girerek ağ atmak suretiyle balık avlamaya çalışan Ahmet Mindeş (24) ve Jiyan Kengiş (19) teknelerinin devrilmesi sonucu suyun içerisinde kaybolmuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan