Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Büyükşehir’den Vatandaşlara Derbi Keyfi
Büyükşehir'den Vatandaşlara Derbi Keyfi

Büyükşehir’den Vatandaşlara Derbi Keyfi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, açık hava etkinlikleri kapsamında bu akşam vatandaşlara ‘Arabada Derbi’ keyfini yaşattı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN VATANDAŞLARA DERBİ KEYFİ
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, açık hava etkinlikleri kapsamında bu akşam vatandaşlara ‘Arabada Derbi’ keyfini yaşattı.
Sosyo-kültürel belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Büyükşehir Belediyesi, yeni normale uygun olarak gerçekleştirdiği açık hava etkinliklerinde vatandaşlara, açık havada derbi izleme imkânı sundu.
Şanlıurfa Fuar Merkezi önündeki alanda düzenlenen arabada derbi keyfi heyecanına ortak olmak isteyen vatandaşlar daha önceden rezervasyon yaptırdıkları alanda arabalarıyla Beşiktaş –  Fenerbahçe maçının başlamasını bekledi.
Süper ligin iki ezeli rakibi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin karşılaştığı dev derbi Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından alanda kurulan dev ekrana yansıtılarak vatandaşlara izletildi. Beşiktaş Fenerbahçe müsabakası 1 -1'lik eşitlikle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan