Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor kritik virajda! Hedef en az 1 puan
Şanlıurfaspor kritik virajda! Hedef en az 1 puan

Şanlıurfaspor kritik virajda! Hedef en az 1 puan

(RHA AJANS/RHA)-Şanlıurfaspor,Misli.com 2. Lig'in 30. haftasında bugün Gümüşhanespor'a konuk olacak. 
Misli.com 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği  Zonguldak Kömür ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçın ardından zorlu Gümüşhane deplasmanında kritik viraja girdi.
Gümüşhanespor, son maçında Hekimoğlu Trabzon karşısında farklı mağlup olurken, 24 Mart Çarşamba günü oynayacağı bir puan farkla bir üst sıralama da bulunan Şanlıurfaspor,Gümüşhanespor karşılaşmasından mutlak puan ve puanlar almak zorunda.
Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak kritik karşılaşmayı,Konya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek.
Gürses Kılıç'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yaşadığı puan kayıpları telafi ederek düşme hattının 1 puan üstüne çıkan sarı-yeşiller, son 3 maçta teknik direktör Gürses Kılıç ile de istediği sonuçları alamaya başladı ve kümede kalma umudunu yeşertmeye başladı.
Şanlıurfaspor kritik Gümüşhane deplasmanından en az bir puan alması halinde lige tutunmayı başaracak. Şanlıurfaspor,Gümüşhanespor'a karşı mağlup olması halinde ise lige tutunma ihtimalini, düşme hattındaki diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara bırakacak. 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan