Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Sürücüler dikkat !Şanlıurfa Karayollarında son durum 
Sürücüler dikkat !Şanlıurfa Karayollarında son durum 

Sürücüler dikkat !Şanlıurfa Karayollarında son durum 

(RHA AJANS/RHA) –  Kara yollarının 9.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Gaziantep_Şanlıurfa yolunda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

  Kara yollarının 9.Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Gaziantep_Şanlıurfa yolunda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Gaziantep-  Şanlıurfa Otoyolu'nun Birecik-Şanlıurfa kavşakları 6-10. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma her iki yönden kontrollü izin veriliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Dış ticaret açığı nisanda arttı

Ticaret Bakanlığı, 2024 yılı Nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre; ihracat yüzde 0,1 oranında artışla 19 milyar 271 milyon dolar, ithalat yüzde 4,2 oranında artışla 29 milyar 171 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan