Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Canpolat, Ankara’dan Eli Boş Dönmedi
Başkan Canpolat, Ankara’dan Eli Boş Dönmedi

Başkan Canpolat, Ankara’dan Eli Boş Dönmedi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara temaslarından eli boş dönmeyerek, ilçeye kilitli beton parke taşı için 500 bin Türk Lirası ile 500 adet çöp konteyneri hibesi aldı.
Başkan Mehmet Canpolat, geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank’ı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal ve Halil Özşavlı ile birlikte ziyaret etti. Haliliye genelinde yatırıma dayalı yürüttükleri çalışmaları anlatan Başkan Canpolat, Haliliye için taleplerini de Bakan Yardımcısı Varank’a iletti. 
Başkan Mehmet Canpolat’tan temasları sonucunda Haliliye Belediyesine kilitli beton parke taşı için 500 bin Türk Lirası ile 500 adet çöp konteyneri hibe edildi. 
Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal ve Halil Özşavlı’ya teşekkür eden Başkan Canpolat, canla başla çıktıkları yolda Haliliye’ye canı gönülden hizmet ettiklerini söyledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan