Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Özyavuz’dan 2 Yıllık Değerlendirme
Başkan Özyavuz'dan 2 Yıllık Değerlendirme

Başkan Özyavuz’dan 2 Yıllık Değerlendirme

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin 2'inci yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada hizmet dolu 2 yılı geride bıraktıklarını Harran'ı hak ettiği yere getirebilmek için bundan sonraki süreçte de şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğine dikkat çekti.
HARRAN39DA BAŞKAN ÖZYAVUZ İLE HİZMET DOLU 2 YIL
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin 2'inci yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada hizmet dolu 2 yılı geride bıraktıklarını Harran'ı hak ettiği yere getirebilmek için bundan sonraki süreçte de şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğine dikkat çekti.
Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerin 2nci yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada Cenab-ı Allahın lütfu ile seçilmiş olduğumuz Harran Belediye Başkanlığı görevi için bizlere güvenen doğup büyüdüğüm yere hizmet etme şansını bana veren başta tüm Harranlı hemşerilerim olmak üzere gece gündüz yanımızda olup emeğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada Değerli Harranlı hemşerilerim öncelikle Harrana hizmet yolunda 2. yılımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin takdirleri Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri değerli hemşerilerimin teveccühleri ve Allahın lütfü ile seçilmiş olduğumuz Harran Belediye Başkanlığı görevi için bizlere güvenen doğup büyüdüğüm yere hizmet etme şansını bana veren başta tüm Harranlı hemşerilerim olmak üzere gece gündüz yanımızda olup emeğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim Harrana hayırlı hizmetlerde bulunmayı sizlerin seçimine layık olabilmeyi nasip etsin inşallah.
Harranımız özlenen demokrasiye kavuşmuştur. Tehlike ve tehditlere boyun eğmeden dik duruşundan davasından bir an olsun vazgeçmeden kargaşaya sebep olmak isteyenlere fırsat vermemiş seçimini demokrasiden yana kullanmıştır. Ne zaman ki hak ve özgürlüklerimizi başkalarının eline bırakırsak o gün vazgeçmiş oluruz. Ki bizim lügâtımızda vazgeçmek kelimesi yoktur Kaygı kuşku korku bu kelimeleri de lügâtımızdan çıkaracağız Onun yerine cesaret feraset huzur ve güveni getireceğiz Samimiyetimi en iyi şekilde anlamanızı istiyorum. Sizlerin huzurunda Harranı hak ettiği yere getirmeye söz veriyorum Sizlere hizmet için yedi gün yirmi dört saat var gücümle çalışacağım. Harran kalesi kadar güçlü Harran ovası kadar bereketli Harran sıcağı gibi samimi olacak ve Harranın ismi gibi kesişen tüm yolları kardeşliğe refaha huzura çıkaracağım
Bugüne kadar hizmette yarım kalan Harranı Allahın izniyle bugünden sonra Harran Ovasının uçsuz bucaksız toprakları gibi büyük hizmetle buluşturacağız. Öncelikle çamurlu yollarınıza asfalt doğal afetlerde Harranlıların yaşamını zorlaştıran altyapıyı sağlamlaştıracağız. Fakat bilin isterim ki bizim belediyecilik anlayışımız sadece alt yapı üstyapıdan ibaret değildir. İnsani yaşam koşullarının yanında sosyal kültürel anlamda da çalışmalarımız duraksız sürüyor.
Artık Harranlı gençlerimiz gelecek için endişe etsin istemiyoruz. Mesleki eğitimlerle donanımları artsın istiyoruz. Çocuklarımız hiçbir gelişmeden mahrum kalmasın 7den 70e tüm Harranlı hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap verelim istiyoruz. Bakın Harran geçmişten geleceğe zenginliklerle dolu bir kültür şehridir. Dünyanın ilk üniversitesi buradadır. Harran ticari yolların kesişme noktasıdır. Bu topraklar nice bilim insanlarına peygamberlere S.A.V birçok değere ev sahipliği yapmıştır.
Bu doğrultuda gizemiyle merak uyandırıyor. Bu büyük bir güç Harranı markalaştırarak turizmde daha fazla ön plana çıkarmamız gerek Endişelerinizden arının. Biz Harranın yaralarına şifa olmaya geldik Biliyoruz ki insanlık tarihi boyunca karanlıkla aydınlığın savaşı hiç bitmedi. Ama biz her daim aydınlıklar için savaştık Hiçbir güç bizi inancımızdan kararlılığımızdan vazgeçiremedi.
Attığımız hiçbir adımdan aldığımız hiçbir karardan geri adım  atmadık atmayacağız Harran taştan topraktan ibaret değildir. Harran toprağının özü Harran insanıyla can bulur. Biz tüm milletler bir arada yaşamayı bilen bir ülkeyiz. Bizim işimiz kimliklerle değil Bizim işimiz hizmetle eşitlikle huzurla Artık Harran da çekimser değil hak ve özgürlüklerine sahip çıkan sesini yükselten Harranlıları görüyorum. İnşallah bu heyecanınızı hiçbir zaman kaybettirmeyeceğiz Kapımız herkese açık olacak bunu sakın unutmayın
Değerli Harranlılar. Bilgimiz dışında Harrana Harranlılara demokrasiye birliğe bütünlüğe zarar verecek girişimlerde bulunulmamalıdır. Bu tür yanlışlıkları yapanların her daim karşısında olacağımız bilinsin isterim Bir karar verilecekse bir adım atılacaksa buna oy birliğiyle karar vereceğiz. Harranı şeffaf bir yönetim şekliyle hep birlikte yöneteceğiz. Rabbim bizleri bize güvenen ülkemize Harranlı hemşerilerimize karşı mahcup etmesin inşallah
Bizim kalemiz inancımız bizim kalemiz cesaretimizdir Bizim kalemiz Türkiye bizim kalemiz Harrandır
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Sağ olun var olun Cenab-ı Allaha emanet olun…

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan