Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor’da Afyon Hazırlıkları Başladı
Şanlıurfaspor'da Afyon Hazırlıkları Başladı

Şanlıurfaspor’da Afyon Hazırlıkları Başladı

Şanlıurfaspor, 22 Nisan Perşembe günü Saat:15.00'de karşılaşacağı Afjet Afyon Spor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
( RHA Ajans /RHA) –Perşembe  günü deplasmanda Kocaelispor’a 2-1 yenilen Şanlıurfaspor, ligin 35. Haftasında Perşembe günü 11 Nisan stadında karşılaşacağı  Afjet Afyon Spor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Misli.com  2. Lig Beyaz Grupta haftayı Kocaeli Spor’a 2-1 yenilerek averajla 15. sıraya gerileyen, Sarı-Yeşilli temsilcimiz Perşembe günü sahasında oynayacağı Afjet Afyon Spor maçına hazırlanıyor. Sarı-Yeşilli ekip,Afjet Afyon Spor maçının hazırlıklarını bugün  Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Kılıç, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada,Kocaeli mağlubiyetini unutmalarını ve Afyonspor maçına odaklanmalarını ve Perşembe günü oynanacak Afjet Afyon Spor maçının önemine değinerek, bu maçı galibiyetle tamamlamaları gerektiğini söyledi. Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan