Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’da hedef 3 puan
Karaköprü Belediyespor'da hedef 3 puan

Karaköprü Belediyespor’da hedef 3 puan

-Misli.com 3. lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta 32. hafta maçında çarşamba günü konuk edeceği Muğlaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
( RHA Ajans/RHA)- Misli.com 3. lig ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor 4. grupta 32. hafta maçında çarşamba günü konuk edeceği Muğlaspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Misli.com 3. lig 4. grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor 32. hafta maçında 21 Nisan çarşamba günü karşılaşacağı Muğlaspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Yoğun bir tempoda geçen antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli halleri camiaya umut verdi.
Futbolcular Muğlaspor maçına hazır çıkmak için sıkı bir çalışma gerçekleştirirken,karşılaşmadan galip ayrılarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.
Karbel Karaköprü Belediyespor geçen hafta Kırıkkale Büyük Anadolu deplasmanında alınan 3-0'lık galibiyet ve oynanan güzel oyun ligde kalma konusunda taraftarlarına umut verdi.
Karabel Karaköprü Belediyespor tehlikeli bölgeden uzaklaşarak rahatlamak için Muğlaspor maçını kazanmak istiyoruz.Sportif direktörlüğe İsmail Doğan'ı getiren yönetim Muğlaspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz.
Karbel Karaköprü Belediyespor'un Muğlaspor ile oynayacağı maç 21 Nisan Çarşamba günü 11 Nisan GAP Stadında saat 15.00'te başlayacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan