Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ömer Dodanlı yazdı: Milli değerlerimize sahip çıkalım
Ömer Dodanlı yazdı: Milli değerlerimize sahip çıkalım

Ömer Dodanlı yazdı: Milli değerlerimize sahip çıkalım

Şanlıurfa var olduğu günden beri her zaman bazı değerleri içinde barındırmıştır. Bünyesinde barındırdığı tarihi zenginliklerin yanı sıra içerisinde barındırdığı şahsi zenginlikleri de göz ardı etmemek gerekiyor.
Şanlıurfa’da her zaman bazı alan ve dallarda bireysel anlamda dipten zirveye çıkan insanları görebilmek mümkün olmuştur. Bu insanların ortak özelliği ise başarı merdivenlerini tırmanırken tırnaklarıyla kazıyarak o yere gelmişlerdir.
 
Peki bu insanlar o noktaya geldikten sonra sahip çıkıyor muyuz onlara? Tabii ki söz konusu Şanlıurfa olunca hiçbir başarı cezasız kalmaz. Dünyanın birçok yerinde başarıya ulaşmış insanlar ödüllendirilip daha büyük başarıla teşvik edilirken, bizde yalandan iki sosyal medya tebriki ondan sonra yüzüne bakmayız.
Konuyu açıkladığımıza göre, siz değerli Şanlıurfalılara bir ismi tanıtmak istiyorum. Kendisi Şeyhmus Gültekin.
 
Gelin bu kardeşimizin bu genç yaşta elde ettiği başarılara kendi söyledikleriyle şöyle göz ucuyla bakalım?
“Tarih boyunca Şanlıurfa tarihinde ilk bilek güreşi Türkiye şampiyonluğu, milli sporcu, 2 federasyon milli takım antrenörü, vücut geliştirme ve bedensel engelliler federasyon milli takım antrenörü, 105 Türkiye şampiyonluğu, 9 Avrupa 4 dünya şampiyonluğu, 34 milli sporcu yetiştirip Şanlıurfa’mıza 12 beden eğitimi öğretmeni 1 avukat 1 psikolog 1 diyetisyen yetiştirip Şanlı şehrimize birçok gençlere örnek olup ülkemizin bayrağını göndere çekip İstiklal marşını okuttuk 14 ülkede milli takım antrenörlük görevini yaptım.
Türkiye’de 3 kupa şanlı şehrimize kazandırdık
 34 Türkiye şampiyonasında antrenör olarak görev yaptım
 Harran üniversitesi BESYO mezunuyum.”
İşte sevgili Urfalılar bu kardeşimizin ne tür başarılar elde ettiğini kendi ifadeleriyle okudunuz. Şimdi biz Şanlıurfa’ya düşen bu başarıyı cezalandırmak mı yoksa bu başarıların misliyle devamının gelmesi için ödüllendirmek mi?
Karar sizin, karar Şanlıurfa’nın.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan