Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor
Şanlıurfaspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Şanlıurfaspor, İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Şanlıurfaspor, 22 Nisan Çarşamba günü Saat:15.00'de karşılaşacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
( RHA Ajans /RHA) –Perşembe günü sahasında Afjet Afyon Spor'u son dakikada bulduğu golle 1-0 yenen Şanlıurfaspor, ligin 36. Haftasında 28 Nisan Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı İnegölspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Afjet Afyon Spor’u 1-0 yenerek averajla 14. sırada yer alan, Sarı-Yeşilli temsilcimiz Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı İnegölspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sarı-Yeşilli ekip, İnegölspor maçının hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Kılıç, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada, Afyon spor galibiyetini unutmalarını ve final niteliğinde olan İnegölspor maçına odaklanmalarını ve Çarşamba günü oynanacak İnegölspor maçının önemine değinerek, bu maçı puan ve puanlarla tamamlamaları gerektiğini söyledi. Daha sonra koşu ve ısınma ile başlayan antrenmanda; iki gruba ayrılan oyuncular, yüksek şiddetli koşu, koordinasyon ve dar alan çalışmaları yaptı. 1 saat 30 dakika süren idman, açma ve germe hareketleriyle sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan