Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Urfa’daki Bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişiden biri öldü
Urfa'daki Bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişiden biri öldü

Urfa’daki Bıçaklı kavgada yaralanan 3 kişiden biri öldü

(RHA Ajans/ RHA)-Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan kavgada bıçakla yaralan 3 kişiden biri, kaldırıldığı hastanede  doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da iki grup arasında henüz bilnmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bıçakla yaralan 3 kişiden  Musa Baydilli, kaldırıldığı hastanede  doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
Olay, dün saat 16.30 sıralarında merkez Haliliye ilçesi Hızmalı Mahallesinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre olay, cadde üzerinde bir birleriyle karşılaşan iki gurup arasında tartışma çıktı.Tartışma kısa sürede tekme ve tokatlarla büyüdü. Grup içerisinde bulunan kişilerden biri karşı tarafa bıçakla saldırarak 3 kişiyi bıçakla aldı. Mahalle sakinlerinin polise haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis kavgaya karışanları 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. 
Sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yaralılar ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Ancak yaralılardan Musa Baydilli, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan