Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Desteklenen iller açıklandı: Aralarında Urfa’da var
Desteklenen iller açıklandı: Aralarında Urfa'da var

Desteklenen iller açıklandı: Aralarında Urfa’da var

(RHA AJANS/RHA) – TKDK yılın ilk çeyreğinde 949 projeye 369,5 milyon lira hibe desteği verdi. Hibe verilen iller açıklanırken, Şanlıırfa'nın da yer aldığı görüldü.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), bu yılın ilk çeyreğinde 949 proje için 369,5 milyon lira hibe desteği sağladı.
İlk çeyrekte en çok hibe ödemesi 79,7 milyon lirayla 108 kırsal turizm ve rekreasyon projesine yapıldı.
TKDK hibelerinden faydalanmak isteyen girişimciler, "444 85 35 TKDK Yardım Masası" hattını arayarak veya "www.tkdk.gov.tr" internet adresinden bilgi edinebiliyorlar.
IPARD Programı kapsamında desteklenen iller ise şöyle:
"Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Ordu, Samsun, Sivas,  Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat. "

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan