Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü şampiyonu evinde devirdi: Ligde kalmayı garantiledi
Karaköprü şampiyonu evinde devirdi: Ligde kalmayı garantiledi

Karaköprü şampiyonu evinde devirdi: Ligde kalmayı garantiledi

(RHA AJANS/RHA) – Karaköprü Belediyespor, evinde ağırladığı Adıyaman 1954’ü 3-1 yenerek ligde kaldı. Karaköprü Belediyespor, gelecek sezonda 3.Lig’de mücadele edecek.
Misli.com 3. Lig'de iki Güneydoğu Anadolu Bölgesi takımını karşı karşıya getiren maç bugün 11 Nisan Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.
Karbel Karaköprü Belediyespor’la Dila Gıda Adıyaman 1954spor’u 3-1 yenerek ligde kalmanın sevincini yaşadı. Komşu takım da, takipçisi Bursa Yıldırmspor’un sahasında mağlup olmasından dolayı Urfa’da şampiyonluk coşkusu yaşadı.
İlk 45 dakika golsüz kapandı: 0-0
İlk yarıda Adıyaman takımı defansta kapanıp kontrataklarla gol bulmaya çalıştı.
Karbel Karaköprü Belediyespor 45 dakikalık bölümde daha atak bir oyun sergiledi. İki takımın da birer topu direkten döndü. 22’nci dakikada Mehmet Küçükdurmuş, Ebubekir Elihoş’la karşı karşıya kaldı. Üzerinden aşırdığı top direkten döndü.
41’inci dakikada Umut Pusat’ın vuruşunda top önce yan direğe, sonra üst direğe çarptı. Top içeriden çıktı itirazları sonuç vermedi.
Dk.48: Bu dakikada Adıyaman takımının kazandığı frikik barajdan döndü, Ömürcan Karaca hafif çaprazda göğsüyle düzeltti, yerden vurdu, uzak direk dibinden direğe çarpan top ağlara gitti: 0-1
Dk.51: Karbel Karaköprü Belediyespor golden sonra hemen rakip kaleye yüklenmeye başladı. Bu dakikada Tolunay Yurtseven ceza sahası dışından çok sert ve düzgün vurdu, kalecinin çabası golü önlemeye yetmedi: 1-1
Dk.54: Bu dakikada bir kez daha Tolunay Yurtseven sahneye çıktı. Karbel Karaköprü Belediyespor’u sevince boğan golü attı: 2-1
 
Dk.79: Karbel Karaköprü Belediyespor’un ani gelişen atağında Umut Pusat orta sahada güzel bir hareketle rakiplerini oyundan düşürüp kaleciyle karşı karşıya kaldı, gerilerden gelen Mert Efe Çölbeyi’ne topu bıraktı, o da boş kaleyi gördü: 3-1
Maç bu skorla kapandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan