Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / DEVA Partili Ağadayı: Eyyübiye’nin nüfusu gibi sorunları da kabarık
DEVA Partili Ağadayı: Eyyübiye'nin nüfusu gibi sorunları da kabarık

DEVA Partili Ağadayı: Eyyübiye’nin nüfusu gibi sorunları da kabarık

(RHA AJANS/RHA) – DEVA Partisi Eyyübiye İlçe Koordinatörü Bilal Ağadayı, “Eyyübiye'nin nüfusu gibi sorunları da kabarık. Ama asıl sorun Eyyübiye ilçesinin içerisindeki eski Eyyübiye yapıların çoğu gecekondu, elektrik kesintilerinin yaşanmadığı gün yok, fakiri çok, geliri yok. Yaz mevsiminde hayalet ilçeye dönüşen bir ilçemiz” dedi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Şanlıurfa’nın tüm ilçeleri için “ İlçe Koordinatör” atamasını gerçekleştirdi.
Yapılan atamalara göre DEVA Partisi Eyyübiye İlçe Koordinatörü Bilal Ağadayı oldu. Ağadayı, atanır atanmaz Ruha Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu.
“AÇLIK SEFALET MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLİĞİ BU İLÇEMİZİN KADERİ OLMAMALI”
DEVA Partisi Eyyübiye İlçe Koordinatörü Bilal Ağadayı, ilçenin dezavantajlı bir bölge olduğunu ve ilçenin kaderinin böyle olmaması gerektiğini ifade ederek, “Eyyübiye'nin nüfusu gibi sorunları da kabarık. Ama asıl sorun Eyyübiye ilçesinin içerisindeki eski Eyyübiye yapıların çoğu gecekondu, elektrik kesintilerinin yaşanmadığı gün yok, fakiri çok, geliri yok. Yaz mevsiminde hayalet ilçeye dönüşen bir ilçemiz. Biliyor musunuz neden hayalete dönüşüyor? Çünkü mevsimlik tarım işçisinin en çok illere gönderdiği ilçemiz. Buda yetmiyor eğitim de en sorunlu ilçemiz. Buradan değerli Eyyübiyeli hemşerilerime sesleniyorum. Sizlerin Hz. Eyüp ve Hz. İbrahim’in kentinin kaderi bu olmamalı. Bu güne kadar desteklediğiniz partiler bunu size reva gördü. Artık dur deyip derdimize deva var demelisiniz. Eyyübiye ilçemiz hak ettiği tüm imkânlardan faydalanmalı, açlık sefalet mevsimlik tarım işçiliği bu ilçemizin kaderi olmamalı diyoruz. Gelin birlikte başaralım gelin hak ettiğiniz imkânları sizlere sağlayalım” dedi.
“BİZDE DİN DİL KİMLİK IRK AŞİRET AİLE AYRIMI ASLA YAPILMAYACAK”
İlçe Koordinatörü Ağadayı, ilçede din, dil, ırk ve aşiret ayrımı yapmacaklarını belirterek, “Değerli hemşirelerim, değerli Eyyübiyeliler sizlere buradan söz veriyorum bizler yola çıktıklarımızla asla yolda bulduklarımızla değişmeyeceğiz. Bizler siyaseti kendimiz için değil sizler için yapacağız. Bizde din dil kimlik ırk aşiret aile ayrımı asla yapılmayacak çünkü biz Eyyübiyeliyiz sözümüzün sahibiyiz.  Yakın tarihinin en karanlık günlerini yaşayan çok ağır sorunların altında ezilen Türkiye insanı, ümitsizliğin çaresini, karartılan geleceğinin aydınlığını, Deva’da bulacaktır. Acı baskı yoksulluk, kayırmacılık, torpil, adaletsizlik fırsat eşitsizliği, liyakatsiz kişiler tarafından yönetilmek bu ülkeni bu milletin kaderi değildir artık Deva vardır diyoruz. Zor günlerden geçen Türkiye’yi bugün yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne siyasi güç, Türkiye ve millet sevdalısı Deva Partisi’dir. Gerçek manada yol arkadaşlarının gönül seferberliği ve aziz milletimizin desteğiyle devamız Türkiye’miz için hedeflere mutlaka ulaşacaktır” diye konuştu.
“BİZ BU MİLLETE BU ÜLKEYE SEVDALIYIZ”
Ağadayı son olarak sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz demeliyiz ki sermayem derdimdir servetim ahımdır. Kızarmaz yüz yaşarmaz göz bütün sermayesi olanlara dur demeliyiz. Biz diyoruz ki, sevdalısıyız ülkemize milletimize, göklerde mavi bulut, gönüllerde yağan yağmur damlalarıyız, mum gibi gözyaşı dökerek yanarız,  gül gibi açarız, biz bu millete bu ülkeye sevdalıyız. Yüce Allah’ın, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde emeğini karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum.  Sözlerimi bitirirken usta şairin dediği gibi; mavi, bir renkten daha fazlası bence. Sonu olmayan bir gökyüzü, umut dolu bir deniz.”
 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan