Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de Park Ve Bahçelerde Bayram Temizliği
Viranşehir'de Park Ve Bahçelerde Bayram Temizliği

Viranşehir’de Park Ve Bahçelerde Bayram Temizliği

Viranşehir Belediyesi, Ramazan bayram öncesi ilçe merkezde bulunan parklarda bakım onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

VİRANŞEHİR’DE PARK VE BAHÇELERDE BAYRAM TEMİZLİĞİViranşehir Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, kapanma sürecinde vatandaşların sağlıklarını düşünmeyi ihmal etmedi. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren ekipler, bayram öncesi İlçedeki parklarda genel bakım ve temizlik çalışmaları yaparak, parkları tertemiz ve pırıl pırıl hale getirdi.Yapılan çalışmalarda, Parklarda ot temizliği, yolların bakımı ve temizlik çalışması ile çeşme ve ihtiyaç alanlarının onarımı yapıldı. Tam kapanma sürecinde evlerinde yeterince sıkılmış olan vatandaşların süreç sonunda parklara akın edeceği gerçeği ile karşılaşılacağından dolayı şimdiden hazırlıkların yapıldığına dikkat çeken Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci; “Pandemi süreci boyunca özellikle halkın çok kullandığı yerlerde hijyeni asla elden bırakmadığımızı hatırlatmak istiyorum. Özellikle vatandaşımızın daha çok kullandığı alanları ve yerleri düzenli bir şekilde temizlik ve hijyen çalışmalarını gerçekleştirdik. 17 günlük tam kapanma sürecini belediye çalışmalarımızın her bölümünde avantaja çevirdik. Personellimiz ile rutin çalışmalarımızın yanı sıra Bayram temizliği adı altında şu an ilçemizin merkezinde bulunan mezarlıkların, parkların sokak ve caddelerin temizlikleri ile bakımları yapılıyor. Hava sıcaklıklarının artması ile çocuklarımızın ve spor yapan vatandaşlarımızın bayram sonrası kendilerini parklara atacağını düşünerek, parklarımızda da oldukça kapsamlı bir temizlik yaptık. Biz sizin için varız. Viranşehir’e hizmet için buradayız” ifadelerini kullandı.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan