Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfalılar Dikkat! İşte Cezası..
Şanlıurfalılar Dikkat! İşte Cezası..

Şanlıurfalılar Dikkat! İşte Cezası..

Şanlıurfalılar Dikkat! Şampiyonluk Sevinci Yaşamanın Bedeli 3 bin 150 TL,Şampiyonun belli olacağı 42.Hafta maçları nedeniyle İçişleri Bakanlığı Valiliklere genelge göndererek, gerekli tedbirlerin alınması istendi.

Şampiyonun belli olacağı 42.Hafta maçları nedeniyle İçişleri Bakanlığı Valiliklere genelge göndererek, gerekli tedbirlerin alınması istendi.
Türkiye'nin köklü kulüpleri olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk hesapları yaptığı Spor Toto Süper Lig’de son hafta müsabakaları bu akşam oynanacak. İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği ve uyulması için Asayiş ve tam kapanma süreci kurallarına dikkat edilmesi ivedilikle istendi.
Valiliklerden şampiyonluk kutlamalarında olası kalabalıkların önüne geçilmesi için hassasiyet istendi. Şampiyonluk kutlamalarında kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmemesi uyarısında bulundu.
Şampiyonluk şansı bulunan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin taraftar sayısının oldukça fazla olduğu Şanlıurfa'da olası Şampiyonluk kutlaması için Urfa Polisi geniş önlem alınacak,Kutlama yasağına uymayanlara ise 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesilecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Gülpınar, içme suyu üzerinden yıpratılmaya mı çalışılıyor

Şanlıurfa'da içme suyu konusu, son zamanlarda gündemde önemli bir yer tutuyor. Ancak, bu sorunun kaynağı ve çözümü konusunda birçok soru işareti var. Mehmet Kasım Gülpınar'ın yerel seçim zaferiyle işbaşına gelmesinin ardından, içme suyuyla ilgili ortaya çıkan problemler, kamuoyunda birçok spekülasyona neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan