Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Müdür Halil Eren 19 Mayıs’ı böyle kutladı: Çelengi değiştirme zahmetinde bulunmadılar
Müdür Halil Eren 19 Mayıs’ı böyle kutladı: Çelengi değiştirme zahmetinde bulunmadılar

Müdür Halil Eren 19 Mayıs’ı böyle kutladı: Çelengi değiştirme zahmetinde bulunmadılar

(RHA AJANS/RHA) – Tüm Türkiye’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlanırken, benzer kutlamalarda Şanlıurfa’da da gerçekleşti. Şanlıurfa’da yapılan çelenk bırakma töreninde bir ayrıntı gözden kaçmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı önceki yıllardan kalma çelenkle kutladı.
Şanlıurfa’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı töreni, Şehitlik anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla gerçekleşti.
Akabinde şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerin tilaveti okundu.
Şanlıurfa’da yapılan çelenk bırakma töreninde bir ayrıntı gözden kaçmadı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı önceki yıllardan kalma çelenkle kutladı.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Milli yüzücü Boyacı, Avrupa üçüncüsü oldu

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı milli yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda iki bronz madalyaya ulaşarak şampiyonayı Avrupa üçüncüsü olarak tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan