Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Başkan Ekinci’den Viranşehir Masterlar Takımına Jest
Başkan Ekinci'den Viranşehir Masterlar Takımına Jest

Başkan Ekinci’den Viranşehir Masterlar Takımına Jest

Viranşehir Belediyesi Başkanı Salih Ekinci Antalya' da düzenlenen Mastırlar Turnuvasında Viranşehirspor Mastırlar Takımın Kulüp Başkanı İsmail Aksu’yu Telefonla arayarak başarılar diledi.
BAŞKAN EKİNCİ'DEN VİRANŞEHİR MASTERLAR TAKIMINA JEST
Viranşehir Belediyesi Başkanı Salih Ekinci Antalya' da düzenlenen Masterlar Turnuvasında Viranşehirspor Mastırlar Takımın Kulüp Başkanı İsmail Aksu’yu Telefonla arayarak başarılar diledi. Maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu belirten Başkan Ekinci maçlarda Başarılar diledi. Viranşehirspor Masterlar Takımının Başkanı İsmail Aksu "Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye maddi ve manevi olarak yanımızda olduğu için ayrıca takımımıza maddi destek konusunda talebimiz geri çevirmediği için kendisine kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim. inşallah şampiyon olursak kupayı Viranşehir Belediye Başkanımız sayın Salih Ekinci'ye hediye edeceğiz" dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan