Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Orman Genel Müdürlüğü eleman alacak: Alınacak iller arasında Urfa’da var
Orman Genel Müdürlüğü eleman alacak: Alınacak iller arasında Urfa'da var

Orman Genel Müdürlüğü eleman alacak: Alınacak iller arasında Urfa’da var

(RHA AJANS/RHA) – Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 80'i geçici, 3'ü daimi olmak üzere toplam 2 bin 83 işçi alımı yapacak.

OGM'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca kurumun taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 80 geçici ve 3 daimi işçi alınacak.
Toplam 2 bin 83 işçi alımı için adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR'un açık iş ilanlarında duyurulacak. Bu ilanlar 14-18 Haziran'da İŞKUR üzerinden yayımlanacak. Gerekli şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak. Sözlü ve uygulamalı sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 katı kadar aday çağrılacak. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.
Alınacak iller arasında Şanlıurfa'da yer alıyor. Şanlıurfa'ya da 5 işçi alınacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haydi, Şanlıurfa Ekran Başına: Hedef Avrupa Kulüpler Şampiyonası…

Suruç Hokey Spor Kulübü’nün Avrupa Kulüpler Şampiyonası hedefiyle heyecan dolu bir mücadeleye çıkacağı kesin! Bu önemli karşılaşma, Şanlıurfa’nın sporseverlerini ekran başına çekiyor. İşte detaylar:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan