Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Urfa’da Başsavcı vekiliydi: Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına atandı
Urfa'da Başsavcı vekiliydi: Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

Urfa’da Başsavcı vekiliydi: Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına atandı

(RHA AJANS/RHA) – Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından yayınlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yerleri değişti.
  Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi tarafından yayınlanan 2021 Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile 3 bin 70 hakim ve savcının görev yerleri değişti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi, 3 bin 70 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve İdari Yargı 2021 yılı Ana Kararnamesi'ni tamamladı. HSK'nin internet sitesinden yayımlanan kararnameye göre, adli yargıda 2 bin 582, idari yargıda ise 488 olmak üzere toplam 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Kararnameyle Zonguldak, Denizli, Sakarya, Giresun, Aydın, Çanakkale, Diyarbakır, Afyon, Trabzon, Edirne, Erzurum, Amasya, Elazığ, Kilis, Nevşehir, Erzincan, Çankırı, Kırklareli, Kütahya, Burdur, Kastamonu, Ağrı, Bayburt, Iğdır, Hakkari ve Tunceli olmak üzere 26 ile yeni başsavcı atandı.
Kararnameye göre, Şanlıurfa'da Cumhuriyet Başsavcıvekili olarak görev yapan  Enver Eroğlu da Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Beyazgül’ün Çelişen Borç Açıklaması: Borç 300 Milyon TL’den 11 Milyar TL’ye Nasıl çıktı?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin finansal manzarası, son zamanlarda çalkantılı sularda yüzüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan