Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Okullarda yüz yüze eğitim başlıyor! İşte başlangıç tarihi
Okullarda yüz yüze eğitim başlıyor! İşte başlangıç tarihi

Okullarda yüz yüze eğitim başlıyor! İşte başlangıç tarihi

(RHA AJANS/RHA) – Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 1 Haziran'dan itibaren başlayacak normalleşme adımlarının ardından okulların açılış tarihi hakkında bilgilendirmede bulundu. Bakan Selçuk, "1 Haziran itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi'den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısının yaptığı açıklamaların ardından Türkiye'nin normalleşme takvimi de belli oldu. Koronavirüs salgınında en çok etkilenen alanlardan biri olan eğitimde nasıl bir yol izleneceği de merak ediliyordu.
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yarından itibaren ilkokul ve bünyesinde ana okullarında, 7 Haziran'dan itibaren de ortaokul ve liselerde, haftada 2 gün olmak şartıyla yüz yüze eğitim geçileceğini açıkladı.
Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarda ise 1 Haziran'dan itibaren başlayacak eğitim öğretim faaliyetleri, haftanın 5 günü yapılacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan