Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Cumhurbaşkanı açıkladı: Kahvehaneler açılıyor
Cumhurbaşkanı açıkladı: Kahvehaneler açılıyor

Cumhurbaşkanı açıkladı: Kahvehaneler açılıyor

(RHA AJANS/RHA) – Son Dakika: Kahvehane, çay bahçesi, halı saha, spor salonu gibi işletmeler pazar hariç faaliyetlerine devam edebilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından merakla beklenen normalleşme adımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaka ve vefat sayılarının düşmesinin ardından 1 Haziran'dan itibaren kahvehane, çay bahçesi, lunapark, spor salonu ve lunapark gibi işletmelerin sabah saat 07.00'dan itibaren akşam saat 21.00' kadar hizmet vereceğini açıkladı.
SABAH 07.00 VE AKŞAM 21.00 ARASINDA HİZMET VERECEKLERCumhurbaşkanı Erdoğan, "Kahvehane, kafe, çay bahçesi, lunapark ve spor salonu gibi işletmeler, yarından itibaren sabah 07. 00 ile akşam 21.00 arasında çalışacaktır. Diğer işletmelerle ilgili uygulamalar sürecektir. Açık ve kapalı alanlardaki nikah ve düğün törenleri, belirlenen şartlara göre 1 Haziran'dan itibaren başlayacaktır" dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Şok Uygulama: Çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göçle mücadele, asayiş ve narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama gerçekleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan