Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Şanlıurfa CHP Heyetinden Esnaf, STK ve Muhtarlara Ziyaret
Şanlıurfa CHP Heyetinden Esnaf, STK ve Muhtarlara Ziyaret

Şanlıurfa CHP Heyetinden Esnaf, STK ve Muhtarlara Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’da Mahalle Muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’da Mahalle Muhtarlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Sayın Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı C.Cahit Coşkun, İl Disiplin Kurulu üyesi Hikmet Kılıçoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Saymanı Ahmet Budak’tan oluşan heyet Şanlıurfa Şehit yakınları ve Gaziler Derneği Başkanı Bekir Kılcı ve Yönetimini, SANKON Şanlıurfa İl Başkanı Reşat Dağ ve yönetimini, Şanlıurfa’daki Mahalle muhtarları ile Esnafı ziyaret etti.
Esnafın, Muhtarların ve Sivil Toplum kuruluşlarının taleplerini yerinde dinleyen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve beraberindeki heyet sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm çalışmaları yapacaklarını belirttiler.
Sorularını Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa heyetine ileten esnaflar şunları söylediler.
“Esnaf olarak çok sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Pandemiden ve ekonomik sorunlardan dolayı iş yapamaz durumdayız. Bazen iş yerlerimizi siftahsız kapatıyoruz. Pandemi sürecinde aldığımız 3 bin 5 bin TL’lik destek bizim hiçbir sorunumuza çözüm olmuyor.
Kiralarımız, diğer giderlerimizi hesap ediyoruz sadece aylık 10 bin lira civarında giderimiz var. Bu giderlerimizi Yıllığa vursak 120 bin TL yapıyor. 3–5 bin TL destek ile yıllık giderimizin sadece yüzde 5’şini karşılıyoruz. Yüzde 95 giderimiz karşılamak için kredi kullandık. Şimdide işsizlik nedeniyle kredilerimizi ödeyemiyoruz. Çek ve senetlerimiz var. Onları ödeyemiyoruz. Gerçektende çok sıkıntı yaşıyoruz. Ana Muhalefet Partisi olarak sorun ve problemlerimizi bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gündemde tutmanızı istiyoruz” dediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Şanlıurfa’da yaşayan tüm vatandaşların sorunlarının giderilmesi için, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde sorunların çözümü için çalışacaklarını söylediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan