Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Sedat Peker İzlenme Rekorları Kırıyor! Yeni Video Yayında…
Sedat Peker İzlenme Rekorları Kırıyor! Yeni Video Yayında...

Sedat Peker İzlenme Rekorları Kırıyor! Yeni Video Yayında…

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 9’uncu videosunu yayınladı. Konuk oyuncular diye tabir edip, yoklama alarak konuşmasına başlayan Sedat Peker'in her Pazar sabah 7.30 da yayınladığı video saatler içinde Dünya'da izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 9’uncu videosunu yayınladı. Konuk oyuncular diye tabir edip, yoklama alarak konuşmasına başlayan Sedat Peker'in her Pazar sabah 7.30 da yayınladığı video saatler içinde Dünya'da izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.
Peker, bu videosunda yapılan ihaleler hakkında geniş açıklama da bulundu.
Peker'in konu başlıkları şu şekilde:
-Belediyeler nasıl soyuluyor? Alt dernekler var… Böyle profesyonel hırsızlık olmaz… Devlet ihalelerinde de taşeron sistemi…
-Belediye başkanı rüşvet almaz, huylanır, ne olur ne olmaz diye… Alt derneğe yönlendirir seni… 3 milyon 5 milyon… Sonra ne yapmak istiyorsan yapıyorsun…
-Taşeron sistemi… Deniyor ya beşli çete… Bunlara veriyorlar ihaleyi.. 1 milyar dolar… Bunlar taşerona veriyor… 400 milyon doları buna veriyorlar, 600 milyon kılçıksız cebe… Taşeronun da alt taşeronu var… Madem maliyeti 200 milyon dolar, devlet niye 1 milyar dolar veriyor?
-(İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya) Sülü, bugün senin son günün. Seni bitireceğim. Yüce Divan’a gideceksin.
-Yerimi buluyorlarmış internetten eşleştirme falan… Yoruldum, gecenin 1’i… Yollarda çoluk cocuk geldik, yeni bir yere geldik… Epey bir yol geldik. Diyorlar ki ona istihbarat yardım ediyor… Ulan mal… CIA, Mossad bana yadım etse söylemezler mi yerini böyle böyle tespit ediyorlar diye…
-12,5 yaşındaki oğlum kardeşlerini ağlatmış… Kızlarımı… Çatalı fırlattım.. (Göğsüne) Saplandı… “Baba ben senin oğlum değil miyim?” Dedim ki, “Bir daha onları ağlatırsan seni öldürürüm.” Kendi 10 yaşındaki oğlumun kör olmasını göze alıp o çatalı fırlattım. Düşünün ona onu yapan ona silah çekene daha neler yapacak?
-İyilik de yaptıysam kötülük de yaptıysam vatan sevgimden yaptım. Bana ajan dediniz. Beni bu dünyada delirtecek iki şey vardır, ikisini de dediniz… Artık ahiretlik olduk sizinle. Beni öldürmeden size rahat yok.
-Akit TV’deki eski dostlar bizi ajan yapmış… Durumu lehlerine çevirmek içinkriz masası kurdular. Benim geri dönüşüm yok. Ya-ka-cam. Bu kadar. Ajan ha… Bu nasıl bir ayıp ya? Bu haberi yapıyorsunuz, elinizde bir tane kayıt var mı? Bir resim yayınlasanıza… Kahpesiniz.
-Tayyip abiyle yüzleşirken devleti zarara sokacak bir şey söylemeyeceğim… Ama ben pisliksem pislik silsilesinin en alt seviyesinde benim olduğumu herkese anlatacağım.
-Binali Yıldırım, eski başbakan… Oğlunu korumak için alana çıkmış… Senin oğlunu korumana gerek yok ki… Adam 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış… Biz sadece Hollanda’dakini biliyoruz açıklandığı için. Ya bu adam süper dahi olmasa o paraları nasıl kazansın? Millet 3 bin dolar kazanamıyor adam 3 milyar dolar kazanmış… Senin çocuğun geri zekalı mı? Bırak o konuşsun…
-Yok (Erkan Yıldrım Venezüela’ya) kit getirmiş…. Hele o düşkün Abdulkadir (Selvi)… Hangi gurursuz, hangi onursuz, hangi aşağılık, hangi pislik o yazıyı yazar… Hiç utanmadın mı? Ben suç örgütü lideriyim, siz insan değilsiniz.
-Parayla adam öldüren kiralık gruplar var uluslararası, onlarla görüşüyorlar… Arnavut-Sırp grubu var, onlarla görüştüler… Bir de Rus grubu var…
-Size bir kitap önereyim… Vedat Türkali’nin… Bir Gün Tek Başına…

Advert

İlginizi Çekebilir

Başkan Karadağ: Mevsimlik işçilerimizin her zaman yanındayız !

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde soğan tarımında çalışan Şanlıurfalı mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan