Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / ASKF, Aksoy ve Cevheri’den Turan’a tebrik
ASKF, Aksoy ve Cevheri’den Turan’a tebrik

ASKF, Aksoy ve Cevheri’den Turan’a tebrik

(RHA AJANS/RHA) – ASKF Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, güreşte Avrupa 7’si olan İslam Turan’ı ve Türkiye'de 3. olan Rıdvan Çiftçi’yi tebrik etti.
Eyyübiye Ak Evler Spor Salonu sporcusu İslam Turan güreşte U14 kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştu. Türkiye şampiyonu olan İslam Turan 28-30 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan'ın Sofya kentinde düzenlenen U14 Avrupa Güreş şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.
U14 Avrupa Güreş şampiyonasında üstün bir performans sergileyen İslam Turan Avrupa 7'si olarak Şanlıurfa'nın göğsünü kabartmıştı.
U14 Avrupa Güreş şampiyonasında 7.olan İslam Turan'ı ASKF Şanlıurfa İl Başkanlığı, Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy güreşte Avrupa 7’si olan İslam Turan’ı ve Türkiye'de 3. olan Rıdvan Çiftçi’yi tebrik etti.
ASKF binasında yapılan tebrik törenine birçok isim katıldı. ASKF İl Başkanı Adnan Yükselir, Ak Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ASKF Genel Sekreteri Murat Basyan, ASKF Başkan Vekili Sait Akdağ, Ruha Haber Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Dodanlı ile Süleyman Turan hazır bulundu.
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan