Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şanlıurfa çiftçisi mağdur: 50 gelecekti 18 milyon geldi!
Şanlıurfa çiftçisi mağdur: 50 gelecekti 18 milyon geldi!

Şanlıurfa çiftçisi mağdur: 50 gelecekti 18 milyon geldi!

(RHA AJANS/RHA) – 2021 yılı bireysel sulama hibe desteği asil ve yedek listesi yayınlandı. Liste yayınlandı yayınlanmasına ancak Şanlıurfa’ya 50 milyon lira gönderilmesi gerekirken, 18 milyon lira gönderilince birçok çiftçi hibeden yararlanamadı ve mağdur oldu.
2021 yılı bireysel sulama hibe desteği asil ve yedek listesi yayınlandı. Listeye girmeye hak kazanan çiftçiler hibeden yararlanacak.
BİRÇOK ÇİFTÇİ MAĞDUR OLDU
Şanlıurfa’ya 2021 yılı bireysel sulama hibe desteği kapsamında 50 milyon lira gelmesi gerekiyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Şanlıurfa’ya 50 milyon yerine 18 milyon lira hibe desteği gönderildi. Hal böyle olunca sulama yapan çiftçilerin birçoğu hibeden yararlanamadı ve mağdur oldu.
ÇİFTÇİLER MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİNİ İSTİYOR
Damlamam projesi yapan çiftçilerin mağduriyetlerinin giderilmesi açısından Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Şanlıurfa’ya ayrılan hibe desteğinin kalanının ödenmesini istedi. Çiftçiler, kent bürokrasisi ve siyasilerin devreye girerek mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda yardımcı olmalarını talep ettiler.
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan