Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Atiye 3.sezon yayınlandı: Göbeklitepe’nin gizemi devam ediyor
Atiye 3.sezon yayınlandı: Göbeklitepe'nin gizemi devam ediyor

Atiye 3.sezon yayınlandı: Göbeklitepe’nin gizemi devam ediyor

(RHA AJANS/RHA) – Netflix'in sevilen dizilerinden Atiye'nin nerede çekim yapıldığı merak edildi. Özellikle dizinin 3. sezonu nerede çekildi merak konusu oldu.
Netflix'in beğenilen yerli yapımlarından Atiye'nin 3. sezonu 17 Haziran tarihinde yayınlanacak. Dizinin 3. sezonunda neler olacak merak ediliyor. 
ATİYE 3. SEZONU ÇIKTI MI?Atiye 3. sezonu bugün Netflix'de çıktı. Atiye 3. sezonu 17 Haziran Perşembe günü Netflix platformuna gelmiştir. Netflix'den izleyebilirsiniz.
ATİYE KONUSU NEDİR?Atiye (özgün adı: The Gift), 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayınlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, aksiyon ve fantastik türündeki Netflix'in ikinci Türk orijinal internet dizisi. Yazar Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı eserinden uyarlanmıştır. İkinci sezon aynı birinci sezon gibi 8 bölümden oluşurken 10 Eylül 2020 tarihinde Netflix üzerinden yayınlandı.
İstanbullu bir ressam olan Atiye, evrensel sırları ve aynı zamanda kendi geçmişiyle bağları olan bir arkeolojik sit alanını keşfetme macerasına atılıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan