Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Urfalı sporcudan büyük başarı: Tarladan milli takıma uzanan bir hikaye
Urfalı sporcudan büyük başarı: Tarladan milli takıma uzanan bir hikaye

Urfalı sporcudan büyük başarı: Tarladan milli takıma uzanan bir hikaye

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Şanlıurfalı sporcu Rıdvan Çiftçi güreş alanında büyük bir başarıya imza attı. Çiftçi katıldığı U13 Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak milli takıma gitmeye hak kazandı.
Şanlıurfa’da birçok başarılı sporcu olsa da siyaset ve bürokrasi başarılı sporculardan haberi olmayınca birçoğu tarlalarda yitip gidiyor.
 
TARLADAN MİLLİ TAKIMA
Ailesi ile yılın büyük bir bölümünde mevsimlik işçi olarak çalışan Eyyübiye Ak Evler Sporcusu Rıdvan Çiftçi eşi benzeri görülmemiş bir başarıya imza atarak Milli Takım’a gitmeye hak kazandı. Ailesiyle mevsimlik işçi olarak çalıştığı için antrenman yapamayan Çiftçi büyük bir başarıya imza attı.
 
TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Antalya'da devam eden U13 Türkiye Güreş Şampiyonasında 38 kg'da Eyyübiye Ak Evler sporcusu Rıdvan Çiftçi Türkiye 2.si oldu.
Rıdvan Çiftçi sırasıyla Ağrı, Ankara, Antep, Kayseri, İstanbul ve Sakaryalı rakipleri yendi. Kilosunda 77 kişi olan Çiftçi var milli takım kampına gitmeye hak kazandı. Çiftçi finalde Büyükşehir Belediyesporlu sporcuya yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan