Anasayfa / TÜM HABERLER / ASAYİŞ / Şanlıurfa’daki Silahlı Kavgada Ölenlerin İsimlleri belli oldu
Şanlıurfa'daki Silahlı Kavgada Ölenlerin İsimlleri belli oldu

Şanlıurfa’daki Silahlı Kavgada Ölenlerin İsimlleri belli oldu

(RHA Ajans RHA)-Şanlıurfa'da iki aile arasında arazi sulama anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölenlerin isimleri belli oldu .
Şanlıurfa'da iki aile arasında arazi sulama anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada ölenlerin isimleri belli oldu .
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Akören kırsal mahallesi'nde, akraba iki aile arasında arazi sulama anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kavgada hayatını kaybedenlerin isimleri belli olurken kırsal Akören Mahallesi'nde geniş güvenlik önlemi alındı.
Olay, gece yarısı Suruç'a bağlı Akören kırsal mahallesi'nde meydana geldi.
Akraba olan Gök ve Gülek ailelerinin fertleri arasında tartışma çıktı. Ailelerin diğer yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, bir anda silah , bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada 10 kişi yaralandı.
Silahlı kavga ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 2'si yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Olayda hayatını kaybeden H.G. ve K.G.'nin cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Yaralanan 8 kişinin tedavileri ise Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelerde devam ediyor.Güvenlik güçleri, olayların daha fazla büyümemesi için köyde ve yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da terör örgütüne dev operasyon: 15 şahıs tutuklandı

(RHA AJANS/RHA) – PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütüne yönelik Şanlıurfa Merkez, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan