Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfa Derbisinde Gülen Taraf Büyükşehir Oldu
Şanlıurfa Derbisinde Gülen Taraf Büyükşehir Oldu

Şanlıurfa Derbisinde Gülen Taraf Büyükşehir Oldu

Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 2.Gruptaki Temsilcilerimiz Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda konuk olduğu Viranşehir Sanayispor'u 3-1 yenerek 4 maçta 4 galibiyet alarak 12 puanla liderliğini sürdürdü.

2020- 2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Viranşehir Sanayispor ile ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyespor ile 4.Haftanın maçında karşı karşıya geldi.
Viranşehir futbol sahasında oynanan karşılaşmayı Yusuf Can Teker yönetirken, Serhat Akgül 1. Yardımcı Hakem, Murat Oruç ise 2. Yardımcı Hakem olarak görev yaptı. Hasan Can Tamtekin ise müsabanın Dördüncü Hakemi oldu.
Maçtan dakikalar
Karşılaşmada geride kalan 30 dakikada gol sesi çıkmadı. Viranşehir Sanayi, 34.dakikada Lokman Akyıldız'ın golü ile lider Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor karşısnda 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor 51.dakikada Mustafa Çakır'ın golü ile skoru 1-1 yaptı. Oyunun son bölümlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor, skoru 3-1 yaptı. Konuk Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor,, ekip sahadan 3-1 galip ayrılarak 4'te 4 yaptı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan