Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Bakan Varank ve Bakan Ersoy’un Şanlıurfa programı belli oldu
Bakan Varank ve Bakan Ersoy'un Şanlıurfa programı belli oldu

Bakan Varank ve Bakan Ersoy’un Şanlıurfa programı belli oldu

(RHA Ajans/RHA) -Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelecek olan Sanayi ve Sosyal Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Şanlıurfa Programı belli oldu.
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelecek olan Sanayi ve Sosyal Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Şanlıurfa Programı belli oldu.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN MUSTAFA VARANK İLE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI SAYIN MEHMET NURİ ERSOY’UN ŞANLIURFA İLİ ZİYARET PROGRAMI
27 HAZİRAN 2021 PAZAR
11.00 TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ (Yer: Organize Sanayi Bölgesi) 12.00 AYAKKABICILAR SANAYİ BÖLGESİ ZİYARETİ 13.00 STEM AKADEMİ (Yer: Eyyübiye) 14.00 KÜLTÜR ADASI ZİYARETİ (Yer: Eyyübiye) 14.30 İŞGEM ZİYARETİ (Yer: Teknokent) 15.00 TEKNO GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON MERKEZİ ZİYARETİ (Yer: Teknokent)16.00 GENÇLİK KOLLARI PROGRAMI 18.00 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GASTRONOMİ MERKEZİ AÇILIŞI (Yer: Haleplibahçe) 18.30 MEZOPOTAMYA PROGRAMINA TEŞRİF (Yer: Arkeoloji Müzesi) 20.00 MEZOPOTAMYA PROGRAMI AÇILIŞ
NOT: Programı takip etmek isteyen basın mensuplarımız içinprogram günü saat 10.30'da Halk Eğitim Merkezi önünden araç kaldırılacaktır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Gülpınar, içme suyu üzerinden yıpratılmaya mı çalışılıyor

Şanlıurfa'da içme suyu konusu, son zamanlarda gündemde önemli bir yer tutuyor. Ancak, bu sorunun kaynağı ve çözümü konusunda birçok soru işareti var. Mehmet Kasım Gülpınar'ın yerel seçim zaferiyle işbaşına gelmesinin ardından, içme suyuyla ilgili ortaya çıkan problemler, kamuoyunda birçok spekülasyona neden oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan