Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İbrahim Halil Kuş yazdı: Harran genç başkanla atağa kalktı
İbrahim Halil Kuş yazdı: Harran genç başkanla atağa kalktı

İbrahim Halil Kuş yazdı: Harran genç başkanla atağa kalktı

Siyasete vakit harcamak yerine halka dokunan, toplumu dönüştürmeye adanmış belediyecilik faaliyeti yürütenler de yok değil.
Bunlardan biri Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz
 
Şanlıurfa’nın Harran ilçesini 5 yıllığına devralan MHP’li belediye başkan Mahmut Özyavuz, yeni projeleri için şimdiden kolları sıvadı.
Yıl boyunca altyapı çalışmalarında hız kesmeyen Mahmut Özyavuz başkanlığındaki Harran Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında hizmete devam ediyor.
Havaların ısınması ile birlikte altyapı çalışmalarına yoğunluk veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bordür, asfalt serim, yol açma, tretuvar, kaldırım ve yol açma çalışmalarını ilçenin tümüne yayarak sürdürüyor.
İlçe sakinlerinin temiz ve güvenli yollarda seyahat etmelerini hedefleyerek Harran genelinde alt yapı seferberliği ilan eden ilçe genelinde bordür çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Yapılanlar sadece altyapı ile sınırlı değil vatandaşın her talebi anında karşılık buluyor, Harran sadece hizmet anlamında değil kültürel anlamda da vizyonunu yakalamaya başladı.
Başkan Mahmut Özyavuz’un projelerini anlatmaya çalışsak sayfalarca yazmak zorunda kalırız. Ama sadece ilçe esnafına 140 adet işyeri yapması bile alışılmışın dışında takdir gören bir hareketti.
Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; bir karınca gibi bitmek bilmeyen enerjisi, alışılmışın dışında bir belediye başkanı tarzı, çalışkanlığı Harran’ı düzenli her türlü hizmetin geldiği mutlu bir kent haline getirmiş.
Belediye başkanı olduğunda kendine iki hedef koydu: Harran’ı geliştirmek ve hak ettiği değere ulaştırmak.
Hayat yerelden akıyor ve gerçekte dünyayı dönüştürecek olan şey yerel.
Yeter ki yetki beton sevdalılarında değil, hakiki dönüşümü yaratacak vizyon sahibi ve vicdanlı insanlarda olsun.
Eminim genç başkan Özyavuz ile Harran’da başlayan değişim ve dönüşüm daha da ileriyi taşınacak, Harran yıllardır aradığı değeri Özyavuz başkan ile fazlasıyla yakalayacaktır.
 
 
 
 
 
 
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan