Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / 7.GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi
7.GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi

7.GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi

7.GAP Zirvesi Kongreleri Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Uluslararası kongreye farklı ülkelerden 150 akademisyen katıldı. Kongre, ilk defa sunum yapan genç akademisyenlerin de katıldığı bilimsel bir şölene dönüştü.İki gün süren kongrede, akademisyenler tarafından birçok yeni araştırmanın sunumu gerçekleştirildi.
 Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür
Kongre sonunda, kapanış konuşmasını yapan Düzenleme Kurulu BaşkanıDoç. Dr. Hasan Çiftçi, “Kongre Onur Kurulu üyeleri Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Hançer ve İ.İ.B.F Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çelik’e, düzenleme Kurulu üyelerine ayrıca kongreye büyük emek ve destek verip özveri ile çalışan Birecik MYO Müdürü ve aynı zamanda Düzenleme Kurulu Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak’a ve kongreye sponsor olan Akademik Birlik Derneğine teşekkür ederim” dedi.
 Değerli akademisyenlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk

Düzenleme Kurulu Üyesi Birecik MYO Müdürü Muhammed Yaşar Dörtbudak ise, “Değerli bilim insanları ve araştırmacılar. Bilindiği gibi; 7. GAP Zirvesi Kongreleri 26-27 Haziran 2021 tarihleri arasında Harran Üniversitesi’nde düzenlendi. Kongremizde siz değerli akademisyenlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyduk.Son özet gönderme tarihinin 11 Haziran 2021 olduğunu ve başvuru şartları ve ayrıntılı bilgi için web sitemizi (www.gapzirvesi.org) ziyaret etmeniz gerektiğini daha önceden belirtmiştik. Siz değerli akademisyenlerimize kongrelerimize katıldığınız için mutluluk duyduk” diye konuştu.

 Gerçekleştirilen Kongreler şöyle;
7. Uluslararası GAP SOSYAL BİLİMLER Kongresi.
6. Uluslararası GAP İŞLETME BİLİMLERİ VE EKONOMİ Kongresi.
6. Uluslararası GAP MATEMATİK-MÜHENDİSLİK-FEN VE SAĞLIK BİLİMLERİ Kongresi.
4. Uluslararası GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ Kongresi.
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan