Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Bakan Koca, 100 binlik haftalık Vaka Sayısını açıkladı
Bakan Koca, 100 binlik haftalık Vaka Sayısını açıkladı

Bakan Koca, 100 binlik haftalık Vaka Sayısını açıkladı

(RHA Ajans/RHA)-Sağlık Bakanlığı, 19-25 Haziran tarihlerini kapsayan, illere göre her 100 bin kişide haftalık vaka sayılarını paylaştı.
Sağlık Bakanlığı, 19-25 Haziran tarihlerini kapsayan, illere göre her 100 bin kişide haftalık vaka sayılarını paylaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden 100 binlik nüfusa karşılık gelen vaka haritasını açıkladı.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden 100 binlik nüfusa karşılık gelen vaka haritasını açıkladı.
Bakan Koca, haritayı "İnsidans haritamızın güncel şekli, illerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık toplam vaka sayısını gösteriyor. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da bu durum normalleşmeye engel değil. Aşı, endişesiz günlere dönüşün olmazsa olmazıdır. Aşımızı yaptıralım." notuyla paylaştı.
Bakan Koca, vaka sayısı en çok azalan illeri ise şöyle açıkladı: "Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Bolu, Kastamonu, Muş, Yozgat ve Tokat. Vaka sayılarının azalması normalleşme cesaretimizi artırıyor. Aşı ile endişeden kurtulacağız. Aşımızı yaptıralım."
Açıklanan tabloya göre  Şanlıurfa'da 100.000 nüfusa karşılık gelen 19 ve 25 Haziran tarihleri arasındaki haftalık vaka 25.53 olarak açıklandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Milli boksör Gümüş, Avrupa şampiyonu

Milli boksör Samet Gümüş, Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan